2016 YOZGAT İLİ YGS-LYS BAŞARI DURUMLARI KİTABI

YOZGAT İLİ BAŞARI DURUMLARI KİTABI

Yozgat İli Ortaöğretim Kurumları 2016 YGS-LYS Başarı Durumları Kitabı Yayınlanmıştır.Kitapta yer alan veriler ÖSYM´nin Kasım 2017´de yayınlamış olduğu Ortaöğretim Kurumlarına Göre 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sonuçları Kitabı´ndan alınarak hazırlanmış olup, ÖSYM Kitabı ile merkezimiz tarafından hazırlanan kitap arasında herhangi bir fark olması halinde ÖSYM verilerini dikkate alınız.Böyle bir farklılık olması halinde merkezimizle iletişime geçerseniz kitap üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Kitap iki bölümden oluşmaktadır.YGS ve LYS bölümlerinden oluşan kitabımızda Yozgat´ın diğer iller arasındaki başarı sıralamasını görebilirsiniz.Ayrıca Yozgat´ta bulunan okulların da her bir okul için net ve puan ortalamalarına göre sıralamasını görebilirsiniz.Daha fazla bilgiye kitabı indirerek ulaşabilirsiniz.

2016 Yozgat İli YGS-LYS Başarı Durumları Kitabı İçin Tıklayınız.

Yayın: 23.01.2018 - Güncelleme: 21.02.2024 14:47 - Görüntülenme: 486