Okul Rehberlik Planı Kontrol Uygulaması Güncellenmiştir

Okul Rehberlik Planlarını tek tıklamayla 34 kriterde değerlendirmenizi sağlayacak Okul Rehberlik Planı Kontrol Uygulması (programı) yayımlandı. Ücretsiz olarak erişiminize sunacağımız uygulamanın (programın) çalışmalarınızda faydalı olmasını temenni eder, İyi çalışmalar dileriz.

Uygulamayı kimler kullanabilir.

1- Rehberlik araştırma merkezi çalışanları okul rehberlik planlarını kontrol ederken kullanabilir.

2- Rehber Öğretmenler / Psikolojik Danışmanlar hazırladıkları planların uygunluğunu kontol edebilirler.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.*

* Uygulamada güncelleme yapıldı. (Hedef Listesi Güncellendi - Sunum Sistemi Çalışmaları e-rehberlikten güncellendi - Okulöncesi öğrenci riba sorunu giderildi. 20/09/2023)

* Faaliyet türü (Masal/ Hikaye/ Animasyon/ Video/Kitap Değerlendirme) görmeme sorunu giderildi.

Nasıl Kullanılır?

03-10-2022