TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ İÇERİKLERİ 'EĞİTİM BİLİŞİM AĞINDA' (EBA)

Salgın hastalıklar döneminde okullarımızda ve eğitim kurumlarımızda "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele" programı  eğitimlerinin kesintisiz bir şekilde devam etmesi amacıyla Türkiye Bağımlıkla Mücadele Uzaktan Eğitim Portalı yenilenerek Eğitim Bilişim Ağına (EBA) entegre adilmiştir. TBM programını uygulayan öğretmenlerimiz EBA üzerinden giriş yaparak öğrenci ve velilere yönelik çevrim içi eğitimler düzenleyebilmektedir. Ayrıca Eğitim Bilişim Ağı kütüphanesinde yer alan video içerikleri TBM uygulayıcısı öğretmen ve velilere izletilmektedir.

Bu kapsamda yapılan TBM eğitimlerinde EBA'da "TBM Uzaktan Eğitim Portalında yer alan içeriklerden de yararlanılması ve TBM eğitimleri ve OBM programına at verilerin e-rehberlik sistemine kaydedilmesi gerekmektedir.

Yayın: 31.03.2021 - Güncelleme: 31.03.2021 10:16 - Görüntülenme: 586
Kaynak: TBM