YOZGAT / SORGUN - Sorgun Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eğitsel Değerlendirme İsteği Formu ve Bireysel Gelişim Raporu

2017 -2018 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Genel Müdürlüğümüz tarafından Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Kapsamında yayınlanan formlar güncel aşağıdadır. Rehberlik ve Araştırma Merkezlerine öğrenci yönlendirirken ilk kez yönlendirilen öğrenciler için  Eğitsel Değerlendirme İsteği Formunun doldurulması, geçerli Resmi Tedbir Kararı (Tam Zamanlı Kaynaştırma, Özel Eğitim Sınıfı vb.) bulunan öğrenciler için Bireysel Gelişim Raporunun doldurulması gerekmektedir. Formların son sayfalarında formların nasıl doldurulacağıyla ilgili kısa bilgilendirmeler mevcuttur. İlgili formlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Bireysel Gelişim Raporuna ulaşmak için tıklayın.

Eğitsel Değerlendirme İsteği Formuna ulaşmak için tıklayın.

Yayın: 22.09.2017 - Güncelleme: 25.09.2018 11:00 - Görüntülenme: 22235
Kaynak: http://orgm.meb.gov.tr/www/okul-rehberlik-ve-psikolojik-danisma-servisleri-ile-rehberlik-ve-arastirma-merkezlerinde-kullanilan-formlar-yenilendi/icerik/921