YOZGAT / SORGUN - Sorgun Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Sorgun Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yeni Mahalle Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No 23 Sorgun/YOZGAT
Vizyon
Tüm bireylerin kendini gerçekleştirmeleri için, eğitimde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini daha nitelikli hale getirmek ve eğitim sistemi içindeki özel gereksinimleri olan bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamlarını sağlamaktır.
Misyon
Eğitim sisteminde, eğitsel-mesleki gelişim ve yönlendirme-önleme ve psikososyal müdahaleye yönelik ruh sağlığı hizmetleri, aile rehberliği, kurumsal danışmanlık, psikolojik ölçme araçlarının temini, geliştirilmesi ve dağıtımı ile çeşitli eğitim tür ve kademeleri arasında rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin bir bütün olarak verilmesini, hizmetlerdeki yöntem ve araçların bilimsel standartlara uygunluğunu sağlamaktır. Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime, iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :-
8:00-12:00 13:00-17:00
Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
0 - Lojmanımız bulunmamaktadır.
İlçe merkezindedir.
Yeni Mahalle Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:23 Sorgun/YOZGAT
Kurumumuz Sorgun İlçe Merkezindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Proje Çalışmaları
Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Çalışmaları Projesi, Rehberim Olur Musun Projesi, Oyun Terapisi Eğitimi Projesi, Sosyal Okul Projesi, Rehber Ağabey/Abla Projesi.