YOZGAT / SORGUN - Sorgun Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ekm

Rehberlik ve Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından rehberlik hizmetlerinden kullanılan rehberlik formları güncellenmiştir. Eğitim Kurumları tarafından sınıf ve okul risk durumları oluşturulması ve oluşturulan okul risk durumlarının Rehberlik Araştırma Merkezlerine ulaştırılması zorunludur.

Ekm

Haziran 2017’de yayımlanan ve çalışması devam eden “Rehberlik Hizmetlerinde Kullanılan Formlar” 2018-2019 eğitim öğretim yılı çalışmalarında kullanılmak üzere ihtiyaçlar doğrultusunda güncellenmiştir.

İçeriğe risk haritaları, şiddeti önleme çalışmaları anketleri, devamsızlık nedenleri anketi, rehberlik programı değerlendirme kontrol listesi,  verimli ders çalışma kontrol listesi ve çizelgeleri eklenmiş olup Psikolojik Destek Yönlendirme Formu güncellenmiştir.

Güncellenen form haritasına Genel Müdürlüğümüz internet sitesi Rehberlik Hizmetleri sekmesinden ulaşabilirsiniz.