2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçıklarımız Yayımlanmıştır.

Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçıkları

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı  Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçıklarımız Yayımlanmıştır.

İlkokul Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçığı Ortaokul Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçığı Lise Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçığı

Ara Tatil Etkinlik ve Bilgilendirme Kitapçığı Nedir?

Ara tatil kitapçığı öğrencilerin tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri için hazırlanmıştır. İçerisinde öğrencilerin kademesine uygun olacak şekilde yapabilecekleri etkinlikler, oyunlar ve öneriler bulunmaktadır.

Hangi Kademeler için hazırlanmıştır?

İlkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrenciler için hazırlanmıştır.

Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Tatil Kitabım

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan tatil kitabı aşağıda paylaşılmıştır.

Li̇se Öğrenci̇leri̇ni̇n Veli̇leri̇ne Yöneli̇k Yarıyıl Tati̇li̇ Rehberi̇

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitap aşağıda paylaşılmıştır.

2022-2023 Ara Tatil Kitapçıklarımıza Aşağıdan Ulaşabilirsiniz

ara-tatil-bilgilendirme-kitapcigi