Sınıf Rehberlik Planı Hazırlama Programı (2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güncel)

Sınıf rehberlik planı hazırlama programına ulaşmak için tıklayınız. *

• DİSREP ile Beraber Yayınlanan Kazanımlara Göre Hazırlanmıştır.
  • Google Crome tarayıcısından indirme sorunu yaşayanlar farklı bir internet tarayıcısıyla (mozilla, internet explorer vb.) kolayca indirebilirler.
    • (Chrome kullananlar indirmek için, yukarıdaki "Sınıf rehberlik planı hazırlama programına ulaşmak için tıklayınız." yazısına sağ tıklayıp çıkan seçeneklerden farklı kaydet seçeneğini seçip açılan ekranda masaüstüne kaydet butonuna tıklamaları gerekmektedir. Chrome'un sol alt kısmında çıkan uyarı ekranının sağındaki ok işaretine tıklayıp "Sakla" seçeneğini tıklamaları gerekmektedir.)
  •  * Kullanıcı taleplerine göre güncellemeler yapılmıştır. (Yapılan güncellemeler: 1- Meslek Liseleri için Alanlar eklenmiştir. 2- Otomatik plan oluşturulduktan sonra yeni çalışma ekleme seçeneği eklenmiştir. 3- Tek sayfada çıktı alamayanlar için düzenleme yapılmıştır. 4- Plan hazırlama sayfasını temizleme özelliği eklenmiştir. 5- Sınıf bazında yapılan planların kaydedilmesi seçeneği eklenmiştir. 6- Özel Eğitim Meslek Okulu Sınıf Rehberlik Planı kazanımları eklenmiştir)
  • (Tek tuşla çoklu plan hazırlama kolaylığı sağlanmaya çalışılmıştır.)
  • (Program bilgisayar ortamında office 2013/2016 veya 365 sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.)
  • Sabit çalışmaları değiştirme özelliği eklenmiştir. (18/09/2022)
  • Sabit çalışmaları değiştirme ekranında düzenleme yapıldı. Sabit çalışmalara ocak ayı eklendi.(21/09/2022)

DİSREP için tıklayınız --- DİSREP Hakkında Açıklama İçin Tıklayınız (Önemli)

Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için tıklayınız

Sınıf Rehberlik Etkinlikleri 2. Cilt Kitaplara ulaşmak için tıklayınız.

Sınıf Rehberlik Planlarında yer alan PSİKOSOSYAL Etkinliklerine ulaşmak için tıklayınız.

(Not: Her kademede öğrencilerin bir kez bu etkinlikleri alması gerekmektedir. Bir önceki yıl öğrencilerin tamamına uygulanmışsa bu yıl sadece okula ilk gelen sınıf öğrencilerine uygulayabilirsiniz.)

↓ İlgili Bilgi ve Paylaşımlar ↓

↓ Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanın Uygulaması Gereken Sınıf Rehberlik Etkinlikleri(Sınıf Rehberlik Kazanımları) ↓

DİSREP HAKKINDA

Yayın: 08.10.2020 - Güncelleme: 06.09.2023 16:31 - Görüntülenme: 566027